top of page
positieve focus

ONZE TRAINERS

20221025_163611.jpg

René is werkzaam als GZ-psycholoog  in de specialistische psychiatrie en als docent/ opleider in het hoger en postdoctoraal onderwijs. Daarnaast is hij auteur. Ook geeft hij supervisie aan psychologen en orthopedagogen.   

Doe wat (al) werkt. Stop met wat er niet werkt en doe wat anders. De basisprincipes van gedrag lijken zo simpel. Maar simpel is blijkbaar niet gemakkelijk! Om iets anders te doen is lef, durf en doorzettingsvermogen nodig. En natuurlijk hoop: het zien van de andere kant van de medaille. Waar hoop jij op?

Lid Vereniging van Oplossingsgerichte Professionals in Nederland (V.O.P.N.);  registratie Gezondheidszorg-psycholoog. BIG 29910906725 (per 23/01/2009); A.G.B. 94017050; KvK 71266895

Esther foto!.jpg

Esther heeft ervaring als orthopedagoog, jeugdhulpverlener en leerkracht basisonderwijs. Naast trainer bij Positieve Focus is ze tekstschrijver en professioneel blogger bij onder andere De Selectie

Iedereen is gelijk en iedereen is anders. Iedereen is verschillend en iedereen is hetzelfde. Wat zijn de overeenkomsten tussen mensen? Wat is de verbinding? Soms doe je je best open te staan voor een andere visie dan die van jezelf, maar begrijp je het toch niet. Wie heeft er gelijk?

Pasfoto Maarten Prins (1).jpg

Maarten is trainingsacteur en ervaringsdeskundige op het gebied van Niet Aangeboren Hersenschade. Daarnaast is hij mediaspecialist (beeld- en videobewerking; camerawerk; trainingsregistratie en videofeedback). 

Ik vind het belangrijk dat de professional zo dicht mogelijk bij zichzelf blijft, goed luistert en vooral aansluit bij de denkwereld en ideeën van zijn cliënt. Hij of zij stelt de vragen op zo'n manier dat je er als cliënt zelf achter komt wat er helpt om vooruit te komen. 

Maarten

IK WIL CONTACT

  • LinkedIn
  • YouTube
  • LinkedIn

Bedankt voor de inzending!

bottom of page